BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

AYNI RUH AYNI İNANÇLA TEKRAR YEREL SEÇİMLERDE İPİ GÖGÜSLEDİK

HALKIMIZ İÇİN AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN UNSUR OLACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak mahalli idare seçimlerine İlkadım’a tekrar aday olarak gösterilen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilk mesai günü çiçeklerle karşılandı.

19 Ocak Cuma günü Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafında 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçiminde aday olarak gösterilecek “Belediye Başkanları Tanıtım” toplantısında isimi açıklanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başkanlık girişinde çalışan personeller ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Personeller tarafından çiçek takdim edilen Başkan Demirtaş, yaptığı konuşmada güzel bir heyecanla "Bismillah" diyerek kutlu bir yola çıktıklarını söyleyerek, hizmet hayatımda her zaman partili ve partisiz tüm İlkadımlıların iyi gününde, kötü gününde yanında olduk. Bu gayretimiz ve samimiyetimiz halkımız tarafından da destek bularak bizi buralara getirdi. Şehrine sadık, insanına sadık, mukaddesatına ve şehrin yoluna sadık dürüst bir kardeşiniz olarak birlik ve beraberlikle ayrıştıran değil birleştiren unsur olacağız. İlçemizi yine hep beraber yöneteceğiz. Bu seçim atmosferinde bize oy versin vermesin herkesi bağrımıza basacağız. Şimdi icraatlarımızı anlatma vakti geldi. Arkadaşlar biz hizmet ve eser siyaseti üretmek için bu makamlara talip olduk. 2009'da çıktığımız bu yolda aynı ruh aynı inançla 2024 yerel seçimlerinde tekrardan ipi göğüsledik. Bunun için azimle, gayretle çalışacağız” diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER