Samsunspor fotoğraf sergisi VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde açıldı

Samsunspor fotoğraf sergisi VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde açıldı

Samsunspor tarihine ışık tutan Dünden Bugüne Nostalji Samsunspor Fotoğraf Sergisi VM Medical Park Samsun Hastanesi girişinde açıldı. Sergi 65 adet fotoğraf ve belge niteliğinde doküman barındırıyor.

VM Medical Park Samsun Hastanesi girişinde açılan ve Samsunspor tarihine ışık tutan fotoğraf sergisinin açılışına VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor futbolcuları Osman Çelik ve Alim Öztürk katıldı.

Açılışta konuşan VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan Samsunspor'un eski yöneticilerinden Diş Hekimi Tarık Kaptan'ı anarak başladığı konuşmasında şu açıklamalarda bulundu:

ÇAPA "TRASNFER ETTİĞİMİZ FUTBOLCULARA ÖNCE SAMSUNSPOR MAZİSİNİ GÖSTEREREK AİDİYET HİSSİNİ YÜKSELTMELİYİZ"

Futbol Direktörü Fuat Çapa, " Samsunspor'un mazisini tarihini bilmek burada görmek bizim açımızdan çok önemliydi. Bu sergide bize vesile oldu. Bundan sonra takımımıza transfer ettiğimiz futbolculara bundan sonra önce Samsunspor mazisini tarihini göstererek aidiyet duygusunu yükseltmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Dr. Hakan Özcan, fotoğraf sanatçısı Hasan Aktürk'e teşekkür plaketi, Futbol Direktörü Fuat Çapa'ya da çiçek takdim etti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER